GGD/ CJG

Dag ouders en/of verzorgers,

Mijn naam is Inge Gelderloos en ik ben medewerker van het Centrum Jeugd en Gezin. Het aankomende jaar kunnen jullie mij steeds meer en meer vinden binnen de Regenboog School.

Als je vragen hebt over opvoeden en opgroeien ben je van harte welkom voor tips of advies!

Je kind opvoeden en gezond laten opgroeien is een ontdekkingstocht die best spannend kan zijn. En vooral leuk moet blijven. Dan is advies en hulp van anderen in de buurt altijd fijn en handig. Opvoeden en opgroeien doen we namelijk samen vinden we bij het CJG.

Samen weten en bereiken we meer.

Bij het CJG werken jeugd- en gezinswerkers, logopedisten, opvoeddeskundigen en (ortho)pedagogen. Allemaal deskundige mensen die in een team werken om jou en je gezin op de beste manier te helpen. Iedereen is in de buurt. En heeft je kind speciale zorg en aandacht nodig? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Alleen als dat nodig is en jij dat ook wilt.

Kom gerust langs, of mail of bel mij voor een afspraak. Dit kan ook bij u thuis!

Voorstel data 2018-2019:
27 september
22 november
24 januari
28 februari
28 maart
25 april
23 mei

Tijden: 9:00-10:00

Telefoonnummer: 0613967695/ emailadres: i.gelderloos@cjgoldebroek.nl

Om  de gezichten vanuit het CJG wat bekender te maken zal ik mijzelf ook even voorstellen!

Mijn naam is Annet van Olst en ik werk als jeugdverpleegkundige bij de GGD. De GGD is een kernpartner van het CJG en daardoor ben ik ook een lid van het team van het CJG. Samen met Inge kom ik op vele scholen, waaronder deze school. Om zichtbaarder en wat  vaker aanwezig te zijn doen we samen de spreekuren. Daarnaast ga ik dezelfde dag na het spreekuur de onderzoeken van de 5 jarige kinderen doen.

Hierdoor zal ik vaker op school aanwezig  zijn en zijn wij beiden gemakkelijker te vinden  voor u als ouders/verzorgers en ook voor de leerkrachten. Mocht u tussentijds een vraag hebben of een klein onderzoekje (oren/ogentest, wegen/meten) willen,  dan bent u  van harte welkom op het spreekuur.  Daarnaast kunt u ook zien, mocht u een onderzoek willen verzetten, wanneer ik weer aanwezig ben op uw school. Altijd handig! Ook kan er buiten die tijden om, altijd een onderzoek of consult plaatst vinden op de Talter of op het CJG te Wezep.

Ik werk op de ma, di, do en vrijdag en mijn telefoonnummer is 0884433275 bij afwezigheid wordt u doorverbonden met de telefoniste van de GGD. Mijn emailadres is a.vanolst@cjgoldebroek.nl

Op de volgende ochtenden (van 8:30-10:00) kunt u ons  vinden op de Regenboog:

  • Do 21 september, Inge
  • Di 3 Oktober, Annet
  • Do 26 oktober, Inge
  • Do 9 november, Annet
  • Di 21 november, Inge
  • Do 7 december, Annet
  • Di 19 december, Inge
  • Het algemeen nummer van het CJG is 038-79999008 en elke ochtend bereikbaar tot van 9 tot 12 uur.