Welkom!

Beste ouders,

Van harte welkom op CNS ‘De Regenboog’. Onze school is een christelijke basisschool voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We bieden kinderen veilig en passend onderwijs waarin de Bijbel de basis is. Op CNS ‘De Regenboog’ werken we met een enthousiast team samen om iedere dag goed onderwijs aan te bieden aan de kinderen uit Oldebroek.

Op onze school vinden we het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan. We blijven ons iedere dag inzetten om een veilig klimaat te bieden in en om de school. We vinden het belangrijk dat alle kinderen onderwijs op maat krijgen.

Op onze school vinden we het belangrijk dat er naast de hoofdvakken als rekenen, taal en lezen ruim aandacht is voor muziek en expressie.
Kortom: Op onze school kan iedereen zich ontwikkelen. Ouders zien we als belangrijke partner. We hebben oog voor elkaar en zijn samen verantwoordelijk.
“Veilig, Verantwoordelijk en Verbonden”, dat is wat ‘De Regenboog’ typeert.
Heeft u vragen of wilt u de school bezoeken? Neem dat even contact op via de mail of de telefoon. Ik vind het fijn om te helpen. U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Laurens Kanis
Directeur CNS ‘De Regenboog’
Ieder zijn eigen kleur, samen één Regenboog