Schoolvoetbal Oosterwolde

Schoolvoetbaltoernooi

Teams groep5/6

Het was heel leuk en goed geregeld je kreeg ook eten en drinken we speelde  4 potjes van 7 kinderen in mijn team zaten: Iwan Ruben Rosanne Cristel Hellen Ernst Jelmer en Lars Floris en Marit en het ander team is Jasper Kars Henrico Stan Thijs Noelle Fabian Roan Ruben Tom .

Jongens team 2

De dag begon wat slecht maar wel weer goed opgepakt. We hebben de tweede wedstrijd wel met 2-0 gewonnen met twee goals van Bart en een assist van Simon en Jermi. We hadden 1 wedstrijd gewonnen en 1 gelijk 3 verloren. We hebben veel moeten drinken want het was super warm. En we hadden een leuke dag.

Team 1 jongens

De 1e  wedstrijd was gemakkelijk we wonnen met 5-0 van De Parel. De 2e wedstrijd wonnen we moeizaam met 2-1 van De Blerck. De 3e moesten we tegen De Borchstee  die hadden we met 2-0 verslagen. Toen moesten  tegen Jeana De Arc 6-0 was de uitslag in ons voordeel. De laatste wedstrijd van de poule was tegen De Wegwijzer (Oosterwolde) die we ook wonnen met 3-0 en daardoor waren we 1e van de poule en speelden gelijk daarna de finale. De andere finalist was de Timotheüs een derby dus. Die hadden we makkelijk met 2-0 gewonnen en waren daardoor kampioen!!!

Meisjesteam1

We hadden alle wedstrijden gewonnen. Toen kwamen we bij de finale. Het was heel spannend. Het bleef 0-0.We gingen penalty nemen. We moesten 5 penalty’s nemen. En dat hadden we gewonnen. We waren kampioen!